Onko brändisi suunta hukassa?

Me löydämme sen ja autamme pysymään

reitillä jatkossakin.

Viestinnän koulutusta, sisällöntuotantoja ja mediapalveluja


Tutkimuksen ja suunnittelun lisäksi konsultoimme ja koulutamme asiakkaitamme viestinnän ja median alueella.


Tuotamme myös tekstisisältöjä, videoita, animaatioita, audiovisuaalisia esityksiä, sekä musiikkia ja äänimaailmoja.


Uusin aluevaltauksemme ovat elämykselliset palvelut, missä kohderyhmä osallistuu esimerkiksi rekonstruoituun historialliseen tapahtumaan.Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää monipuolisista palveluistamme:

050 3553842 / Heikki Nuutinen

heikki.nuutinen (at) hnd.fiAjankohtaista:

8.11.2018

Some-aamu Mäntsälässä

HND järjesti yhteistyössä Virta.netin ja Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa sosiaalisen median aamun. Tapahtuma keskittyi sosiaalisen median hyödyntämiseen pk-yritysten brändinrakentamisessa.

20.8.2018

Kirja suomalaisista brändeistä

HND käynnisti kirjahankkeen suomalaisista brändeistä. Mukana on myös copywriter Martti Korpijaakko Smart Communicationista. Perinteisten tuote- ja yritysbrändien lisäksi kirjaan otetaan mukaan myös tämän päivän nousevia ilmiöitä, julkishallinnon organisaatioita, kolmannen sektorin toimijoita sekä yhteisöjä. Mukana ovat muun muassa Alko, Alma Media, Fortum, Genelec, Globe Hope, HELEN, Kalevala Koru, Kesko, Koskenkorva, Sako, Terveystalo, Tieto, Valio, Valmet ja Viking Line. Kaikkiaan brändejä tulee kirjaan noin 25 kappaletta. Kirja valmistuu vuoden 2019 lopussa ja se on tarkoitettu brändi- ja viestintäalan ammattilaisille, alan opiskelijoille sekä kaikille suomalaisista brändeistä kiinnostuneille.

19.6.2018

Uutta blogissa: We want logo back!

Mitä ihmettä logoille on tapahtunut? Näyttää, että entistä strategisemman brändäyksen keskellä logon sisällölliset ja visuaaliset mahdollisuudet on tyystin unohdettu. Lue lisää tästä

8.1.2018

Uutta blogissa: Tulevaisuuden brändit ovat inhimillisiä aktivisteja

Valeuutiset, suvaitsemattomuus ja instituutioiden horjuminen vauhdittavat brändien yhteiskunnallista aktivismia. Moni brändi on myös digitalisaation huumassa unohtanut inhimillisyyden, sekä hakee visuaalisuudelle uusia tapoja. Brändien tulevaisuus näyttäytyykin kiinnostavammalta kuin koskaan. Lue lisää tästä

15.7.2017

Uutta blogissa: Enemmän on enemmän! – lisätty todellisuus mullistaa brändikokemuksen

Ympäristömme yhdistyy yhä saumattomammin keinotodellisuuteen. Lisätyn todellisuuden digitaalisista ominaisuuksista tulee osa ihmisten arkea luultavasti nopeammin kuin aavistammekaan. Brändien on siis syytä olla hereillä! Lue lisää tästä

9.6.2017

Brändi-ilmeen kuntotesti

Brändi-ilmeen kuntotesti on syntynyt HND ja bränditoimisto Hahmo Designin yhteistyön tuloksena auttamaan yrityksiä kehittämään kilpailukykyisempiä brändejä. Kuntotestissä kartoitetaan nykyisen brändin vahvuudet ja heikkoudet, sekä laaditaan suunnitelma korjausliikkeineen tulevaisuuden kehitystyötä varten. Lisätietoa: Heikki Nuutinen, 0503553842, heikki.nuutinen@hnd.fi.

22.5.2017

Uusi brändi-ilme Kulman Terapioille

Fysioterapiakeskus Kulman Terapiat avasi toimitilansa Järvenpäässä toukokuussa HND:n suunnitteleman ilmeen turvin. Yhteistyötä jatketaan some-sisältöjen ja viestinnän suunnittelun merkeissä.