Onko brändisi suunta hukassa?

Me löydämme sen ja autamme pysymään

reitillä jatkossakin.

Tuottavaa brändien ja palvelumuotoilun tutkimusta


Tuotamme liiketoimintaa edistäviä brändien ja palvelumuotoilun tutkimuksia kaiken kokoisille asiakkaille. Kaikki tutkimusprojektit räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita ja resursseja.


Tutkimuksemme tuottavat muun muassa


  • kehityssuunnitelman, jonka avulla kehitetään vahvuuksia ja päästään eroon heikkouksista
  • mittarit säännölliselle brändin ja palvelukokemuksen mittaamiselle
  • ohjelman uuden brändi-ilmeen suunnittelemiseksi ja palvelukokemuksen kehittämiseksi
  • kartoituksen uusista brändivetoisista liiketoiminta-alueista

Olemme kehittäneet kolme joustavasti muunneltavaa tutkimuskokonaisuutta erilaisiin tarpeisiin.

BRANDEX

BRANDEXin avulla arvioimme brändin heikkoudet ja vahvuudet laadullisia ja määrällisiä menetelmiä sekä digitaalisia välineitä hyödyntäen. Lopputuloksena tuotamme toimenpidesuunnitelman brändin kehittämiseksi ja mittaamiseksi. BRANDEX soveltuu esimerkiksi tilanteisiin kun brändissä on huomattu ongelmia, brändiarkkitehtuuri on hajanainen, yrityskauppojen jälkeen tai liiketoiminnassa on tapahtumassa muutoksia.


REDEX

REDEX on kolmivaiheinen kehitystyökalu erityisesti pk-yrityksille. Vaiheet ovat: 1) Kartoitus, 2) Suunnittelu ja 3) Toteutus. Lopputuloksena tuotamme yritykselle uuden brändi-ilmeen keskeisimpiin kohtaamispisteisiin. Suunnittelemme ja tuotamme myös mediasisältöjä, tekstejä, verkkosivustoja, valokuvauksia, videofilmejä ja esitysgrafiikkaa.

Voit ladata pdf-esityksen REDEXistä tästä.


VIDEX

VIDEX keskittyy visuaalisen identiteetin arviointiin. Hyödynnämme prosessissa laadullisia ja määrällisiä menetelmiä sekä digitaalisia välineitä. Lopputuloksena tuotamme kehityssuunnitelman sekä konkreettisen toimenpidelistan visuaalisen identiteetin ja visuaalisen viestinnän tehostamiseksi. Autamme asiakkaitamme myös visuaalisten identiteettien toteuttamisessa.


Hyödynnämme tutkimuksissamme nykyaikaisimpia tutkimus- ja arviointimenetelmiä sekä mediateknologiaa. Kokoamme jokaiseen tutkimusprojektiin parhaat asiantuntijat laajasta yhteistyöverkostostamme.


Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin kerron lisää monipuolisesta tutkimusosaamisestamme:

050 3553842 / Heikki Nuutinen

heikki.nuutinen (at) hnd.fiAjankohtaista:

8.11.2018

Some-aamu Mäntsälässä

HND järjesti yhteistyössä Virta.netin ja Mäntsälän Yrityskehityksen kanssa sosiaalisen median aamun. Tapahtuma keskittyi sosiaalisen median hyödyntämiseen pk-yritysten brändinrakentamisessa.

20.8.2018

Kirja suomalaisista brändeistä

HND käynnisti kirjahankkeen suomalaisista brändeistä. Mukana on myös copywriter Martti Korpijaakko Smart Communicationista. Perinteisten tuote- ja yritysbrändien lisäksi kirjaan otetaan mukaan myös tämän päivän nousevia ilmiöitä, julkishallinnon organisaatioita, kolmannen sektorin toimijoita sekä yhteisöjä. Mukana ovat muun muassa Alko, Alma Media, Fortum, Genelec, Globe Hope, HELEN, Kalevala Koru, Kesko, Koskenkorva, Sako, Terveystalo, Tieto, Valio, Valmet ja Viking Line. Kaikkiaan brändejä tulee kirjaan noin 25 kappaletta. Kirja valmistuu vuoden 2019 lopussa ja se on tarkoitettu brändi- ja viestintäalan ammattilaisille, alan opiskelijoille sekä kaikille suomalaisista brändeistä kiinnostuneille.

19.6.2018

Uutta blogissa: We want logo back!

Mitä ihmettä logoille on tapahtunut? Näyttää, että entistä strategisemman brändäyksen keskellä logon sisällölliset ja visuaaliset mahdollisuudet on tyystin unohdettu. Lue lisää tästä

8.1.2018

Uutta blogissa: Tulevaisuuden brändit ovat inhimillisiä aktivisteja

Valeuutiset, suvaitsemattomuus ja instituutioiden horjuminen vauhdittavat brändien yhteiskunnallista aktivismia. Moni brändi on myös digitalisaation huumassa unohtanut inhimillisyyden, sekä hakee visuaalisuudelle uusia tapoja. Brändien tulevaisuus näyttäytyykin kiinnostavammalta kuin koskaan. Lue lisää tästä

15.7.2017

Uutta blogissa: Enemmän on enemmän! – lisätty todellisuus mullistaa brändikokemuksen

Ympäristömme yhdistyy yhä saumattomammin keinotodellisuuteen. Lisätyn todellisuuden digitaalisista ominaisuuksista tulee osa ihmisten arkea luultavasti nopeammin kuin aavistammekaan. Brändien on siis syytä olla hereillä! Lue lisää tästä

9.6.2017

Brändi-ilmeen kuntotesti

Brändi-ilmeen kuntotesti on syntynyt HND ja bränditoimisto Hahmo Designin yhteistyön tuloksena auttamaan yrityksiä kehittämään kilpailukykyisempiä brändejä. Kuntotestissä kartoitetaan nykyisen brändin vahvuudet ja heikkoudet, sekä laaditaan suunnitelma korjausliikkeineen tulevaisuuden kehitystyötä varten. Lisätietoa: Heikki Nuutinen, 0503553842, heikki.nuutinen@hnd.fi.

22.5.2017

Uusi brändi-ilme Kulman Terapioille

Fysioterapiakeskus Kulman Terapiat avasi toimitilansa Järvenpäässä toukokuussa HND:n suunnitteleman ilmeen turvin. Yhteistyötä jatketaan some-sisältöjen ja viestinnän suunnittelun merkeissä.