Onko brändisi suunta hukassa?

Me löydämme sen ja autamme pysymään

reitillä jatkossakin.

Tuottavaa brändien ja palvelumuotoilun tutkimusta


Tuotamme liiketoimintaa edistäviä brändien ja palvelumuotoilun tutkimuksia kaiken kokoisille asiakkaille. Kaikki tutkimusprojektit räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita ja resursseja.


Tutkimuksemme tuottavat muun muassa


  • kehityssuunnitelman, jonka avulla kehitetään vahvuuksia ja päästään eroon heikkouksista
  • mittarit säännölliselle brändin ja palvelukokemuksen mittaamiselle
  • ohjelman uuden brändi-ilmeen suunnittelemiseksi ja palvelukokemuksen kehittämiseksi
  • kartoituksen uusista brändivetoisista liiketoiminta-alueista

Olemme kehittäneet kolme joustavasti muunneltavaa tutkimuskokonaisuutta erilaisiin tarpeisiin.

BRANDEX

BRANDEXin avulla arvioimme brändin heikkoudet ja vahvuudet laadullisia ja määrällisiä menetelmiä sekä digitaalisia välineitä hyödyntäen. Lopputuloksena tuotamme toimenpidesuunnitelman brändin kehittämiseksi ja mittaamiseksi. BRANDEX soveltuu esimerkiksi tilanteisiin kun brändissä on huomattu ongelmia, brändiarkkitehtuuri on hajanainen, yrityskauppojen jälkeen tai liiketoiminnassa on tapahtumassa muutoksia.


REDEX

REDEX on kolmivaiheinen kehitystyökalu erityisesti pk-yrityksille. Vaiheet ovat: 1) Kartoitus, 2) Suunnittelu ja 3) Toteutus. Lopputuloksena tuotamme yritykselle uuden brändi-ilmeen keskeisimpiin kohtaamispisteisiin. Suunnittelemme ja tuotamme myös mediasisältöjä, tekstejä, verkkosivustoja, valokuvauksia, videofilmejä ja esitysgrafiikkaa.

Voit ladata pdf-esityksen REDEXistä tästä.


VIDEX

VIDEX keskittyy visuaalisen identiteetin arviointiin. Hyödynnämme prosessissa laadullisia ja määrällisiä menetelmiä sekä digitaalisia välineitä. Lopputuloksena tuotamme kehityssuunnitelman sekä konkreettisen toimenpidelistan visuaalisen identiteetin ja visuaalisen viestinnän tehostamiseksi. Autamme asiakkaitamme myös visuaalisten identiteettien toteuttamisessa.


Hyödynnämme tutkimuksissamme nykyaikaisimpia tutkimus- ja arviointimenetelmiä sekä mediateknologiaa. Kokoamme jokaiseen tutkimusprojektiin parhaat asiantuntijat laajasta yhteistyöverkostostamme.


Ole hyvä ja ota yhteyttä, niin kerron lisää monipuolisesta tutkimusosaamisestamme:

050 3553842 / Heikki Nuutinen

heikki.nuutinen (at) hnd.fiAjankohtaista:

19.6.2018

Uutta blogissa: We want logo back!

Mitä ihmettä logoille on tapahtunut? Näyttää, että entistä strategisemman brändäyksen keskellä logon sisällölliset ja visuaaliset mahdollisuudet on tyystin unohdettu. Lue lisää tästä

8.1.2018

Uutta blogissa: Tulevaisuuden brändit ovat inhimillisiä aktivisteja

Valeuutiset, suvaitsemattomuus ja instituutioiden horjuminen vauhdittavat brändien yhteiskunnallista aktivismia. Moni brändi on myös digitalisaation huumassa unohtanut inhimillisyyden, sekä hakee visuaalisuudelle uusia tapoja. Brändien tulevaisuus näyttäytyykin kiinnostavammalta kuin koskaan. Lue lisää tästä

15.7.2017

Uutta blogissa: Enemmän on enemmän! – lisätty todellisuus mullistaa brändikokemuksen

Ympäristömme yhdistyy yhä saumattomammin keinotodellisuuteen. Lisätyn todellisuuden digitaalisista ominaisuuksista tulee osa ihmisten arkea luultavasti nopeammin kuin aavistammekaan. Brändien on siis syytä olla hereillä! Lue lisää tästä

9.6.2017

Brändi-ilmeen kuntotesti

Brändi-ilmeen kuntotesti on syntynyt HND ja bränditoimisto Hahmo Designin yhteistyön tuloksena auttamaan yrityksiä kehittämään kilpailukykyisempiä brändejä. Kuntotestissä kartoitetaan nykyisen brändin vahvuudet ja heikkoudet, sekä laaditaan suunnitelma korjausliikkeineen tulevaisuuden kehitystyötä varten. Lisätietoa: Heikki Nuutinen, 0503553842, heikki.nuutinen@hnd.fi.

22.5.2017

Uusi brändi-ilme Kulman Terapioille

Fysioterapiakeskus Kulman Terapiat avasi toimitilansa Järvenpäässä toukokuussa HND:n suunnitteleman ilmeen turvin. Yhteistyötä jatketaan some-sisältöjen ja viestinnän suunnittelun merkeissä.

24.10.2016

Uutta blogissa: Lisätty todellisuus on todellista

Pokemon Go oli ensimmäinen lisätyn todellisuuden palvelu, joka löi itsensä läpi kuluttajien keskuudessa. Se on kuitenkin vasta alkusoittoa Lue lisää tästä

13.9.2016

Uutta blogissa: Laatu kiteytyy brändissä

American Society of Qualityn tutkimuksessa suomalaisen työn laatu jäi jälkeen kanainvälisistä kilpailijoistaan. Mitä brändillä on sen kanssa tekemistä? Lue lisää tästä

22.4.2016

Autoliike Keijo Lehtoselle uusi ilme

HND suunnitteli REDEX-menetelmällä mäntsäläläiselle Autoliike Keijo Lehtoselle uuden ilmeen. Ilme julkistetaan toukokuun aikana.

20.4.2016

Uutta blogissa: Internet – esineitä vai ihmisiä varten?

Ohjaako keskustelu esineiden internetistä meitä harhaan? Lue lisää tästä

12.4.2016

HND mukana yritysten auttamisessa Iranin markkinoille

HND on mukana käynnistämässä hanketta, jolla kartoitetaan suomalaisten yritysten mahdollisuuksia päästä Iranin markkinoille. Mukana hankkeessa on myös suomalaisia ja iranilaisia kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijoita. Hanketta esitellään ensimmäisen kerran Mäntsälässä 10.5.2016 Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n tiloissa.